Vadiúj képek érkeztek az új magyar sorozatból

Gryllus Dorka
Vágólapra másolva!
Megvan a sorozat végleges címe: Ízig-vérig. A cikkben mutatjuk a most kapott öt fotót.
Vágólapra másolva!

2018 őszén forgatta újabb sorozatát a Viasat3, amely jó darabig munkacímen futott. A napokban eldőlt, mi lesz a végleges: az Ízig-vérig a befutó, ami egyfelől utal arra, hogy sok lesz benne a gasztrotéma, másfelől azt is jelzi, hogy egy konfliktus áll a középpontjában.

Pokorny Lia Forrás: Viasat3, Sághy Tímea

Az Ízig-vérig tehát a magyar sorozatgyártás második aranykorának a terméke, mert a 2018-as évet már nevezhetjük annak. Miután megszűnt az MTV monopóliuma itthon, és megjelentek a kereskedelmi tévék, a heti magyar sorozat jóformán eltűnt a képernyőről – és ez főleg a kétezres évekre igaz. Pár szitkom-próbálkozás (Pasik, Tea, Limonádé) mellett alig volt drámai széria, a Tűzvonalban mellett lehetett volna még egy tucatnyi, de olcsóbb volt behozni és leszinkronizálni egy amerikait, azok is hozták bőven a nézettséget.

Gryllus Dorka Forrás: Viasat3, Sághy Tímea

Az utóbbi pár évben erősen megszaporodtak az amerikai sorozatokat ismétlő csatornák itthon, könnyű hozzájutni legális-illegális módon ezekhez a szériákhoz, úgyhogy megnőtt tehát az unikális, egyedi tartalom iránti igény - így kapott erőre a hazai sorozatgyártás, sorra jönnek ki vállalható minőségű, néha kifejezetten igényes és szórakoztató darabok.

Simon Kornél Forrás: Viasat3, Sághy Tímea

A négy nagy (MTVA, TV2 Csoport, RTL Magyarország, magyar HBO) mellé igyekszik felzárkózni legalább ezen a téren most a Sony: előbb belevágtak a 200 első randiba, majd leforgatták az Ízig-vériget. Utóbbi premierje idén tavasszal lesz, előbbi nézettségi mutatóival pedig elégedettek voltak a Viasat3-nál, így hamarosan forgatni kezdik a második évadot belőle.

Száraz Dénes Forrás: Viasat3, Sághy Tímea

Az Ízig-vérig nem licenc, mint sok más magyar sorozat, hanem a Sony és a Paprika Studios közös fejlesztése. Tíz rész készült, a főbb szerepekben Gryllus Dorka, Simon Kornél és Pokorny Lia lesz látható, a rendező Herendi Gábor.

Herendi Gábor Forrás: Viasat3, Sághy Tímea