Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Van egy szállodai szobaszám, amit feltétlenül kerüljön el!

Vágólapra másolva!
A 104-esbe ne menjen, csak ha nincs más lehetősége. Nézni persze lehet!
Vágólapra másolva!

„Egy szállodai szoba sokat tudna mesélni: sok száz, akár ezer lakót látott már, fura dolgokat, bizarr jeleneteket, akár perverziókat. A hotelszobába költözők nagy része persze nem csinál semmit, olvasgat, Facebookot lapozgat a telefonján, golfot néz éjjel, de

időközönként beköltözik valami fura szerzet,

gyanús szokásokkal, és pont azon az ágyon alszik, ahol mi, csak épp kicsivel korábban vagy később. És még az is lehet, hogy az a sötét folt a szőnyegen nem tea vagy kávé maradványa, hanem valami egészen más folyt oda, csak erről mélyen hallgat a megszeppent személyzet" – írtuk korábban az HBO-s 104-es szobáról, és a Duplass-fivérek sorozata már a harmadik évadjához ért.

Aki szereti a néhol szürreális, bizarr, rövid történeteket, mint amilyenek a Meghökkentő mesék voltak, az ad egy esélyt, és benyit a 104-es szobába (ha nem is határozottan, merészen, de remegve, enyhe gyomorideggel). Közben azért készüljön fel lelkileg, mert olyan dolgok történnek ott, amiket valójában nem szeretne átélni soha!

Voltak jobb és rosszabb részek, a színvonal továbbra is hullámzó lehet, de az előzetes alapján úgy tűnik, lesz elég parajelenség a sokat látott szállodaszobában. Itt a trailer:

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről