Kitört a zokogás Debreczeni Zitából, nagyon hálás

Debreczeni Zita
Vágólapra másolva!
Rengeteg üzenetet és hívást kapott Debreczeni Zita, miután a követőktől kért segítséget az Instagramján. 11 éves kutyája tűnt el, több napig keresték.
Vágólapra másolva!

"Sokan hívtatok és üzentetek az elmúlt napokban! Sokan küldtetek képeket kutyákról, hátha Pamacsot találták meg, de sajnos nem ő volt a képeken. Sokan kamu információkkal hívtak fel, de mindenkinek felvettem a telefont, hiszen nem lehetett tudni, ki lesz, aki valóban meglátja! A várost jártam a barátnőmmel, amikor este 17 körül kaptam egy telefonhívást, hogy látnak egy kutyát Gazdagréten a templomnál!" - mesélte friss posztjában a követőinek.

A megtaláló végig követte a kutyát, míg oda nem értek. "Amikor én odaértem, már óriási kocsisor volt mögötte, hiszen ő lassan ment mellette, mert a kutyám addigra már nehezebben tudott sétálni. A kutya már senkire sem hallgatott, és engem sem ismert meg percekig, hiába szólítgattam! Majd egy pillanatban rám nézett, és megállt! Odamentem, és szépen lassan megfogtam! Ekkor tört fel bennem minden feszültség, ami az elmúlt napokban történt! Leültem a földre, és csak remegtem és sírtam!" - írta.

"Natinak sem tudtam megköszönni úgy, ahogy szerettem volna, mert teljesen sokkot kaptam, amint magamhoz öleltem a kutyám! Köszönöm Nati a profizmusod, a bátorságod, és ne haragudj rám, hogy kitört belőlem a zokogás, de nem tudtam magamon uralkodni. Nagyon hálás vagyok neked! Nem is tudom, hogy tudnám ezt megköszönni neked!"