Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

A Sztárban sztár, Majka és Ördög Nóra is nyerhet tévés díjat

Majka
Vágólapra másolva!
Bejelentették a Televíziós Újságírók Díja jelöltjeit.
Vágólapra másolva!

A Televíziós Újságírók Díját idén tizennégy kategóriában, ünnepélyes díjátadó gálán adják át 2019. március 20-án. A díj szabályzata alapján kategóriánként az a három televíziós produkció és személyiség került az esélyesek közé, akikre az elismerést odaítélő 12 print és internetes médium szavazott. A kategóriák győzteseit a Televíziós Újságírók Díja gálaestjén hirdetik ki.

2019-ben minden eddiginél több, összesen 14 kategóriában hirdetnek győztest:

díjat adnak át nagyszabású showműsor, vetélkedő, reality, comedy show, zsűritag, női műsorvezető, férfi műsorvezető, magyar sorozat, színésznő, színész, mellékszereplő, gasztro reality kategóriában, valamint idén a talk-show és az új sorozat kategória legjobbját is elismerik.

Majka két kategóriában is jelölt Forrás: tv2

Nagyszabású showműsorok közt ott a Ninja Warrior Hungary és a Sztárban sztár, a vetélkedők közt nyerhet A Piramis vagy Áll az alku. Gasztro reality kategóriában ott a Gasztroangyal és az Ide süss!, zsűritagként esélyes Majka (Sztárban sztár) és Papp Szabi (Sztárban sztár) is. Az Aranyélet utolsó évadja négy kategóriában is befutó lehet, de ha Majkának jó napja van, duplázhat, mert legjobb férfi műsorvezetőként is kapott jelölést. A teljes lista itt olvasható.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről