Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Arnold Schwarzenegger végignézte, hogyan szexel a fia

19th GQ Men of the Year Awards 2017 in Berlin CELEBRITY ACE Komische Oper ENTERTAINMENT celebrities ACTOR
Arnold Schwarzenegger and his son Patrick Arnold Schwarzenegger attend the 19th GQ Men of the Year Awards 2017 at Komische Oper on November 9, 2017 in Berlin, Germany. | Verwendung weltweit
Vágólapra másolva!
Arnold Schwarzenegger véleményezte fia, Patrick szexjelenetét a Daniel Isn't Real című filmben.
Vágólapra másolva!

Arnold Schwarzenegger megnézte fia, a 26 éves Patrick Schwarzenegger új filmjét, a Daniel Isn't Real-t, amelyben legalább egy szexjelenetre is sor került. De hogyan látta "az akciót" az akciósztár?

"A színészi játéka különleges volt, annyira tehetséges. Erre a semmiből jött hirtelen egy szexjelenet. Elég vad volt" – mondta Schwarzenegger:

A színész azt is elmesélte, hogy a válófélben lévő felesége, Maria Shriver hívta fel a figyelmét arra, hogy mit láthat a filmben: telefonon közölte vele, hogy épp látta a fiuk meztelen fenekét.

A filmről természetesen korábban is tudott Schwarzenegger: a forgatáson is járt, és nagyon büszke volt a fiára, mert mindenkitől csak jót hallott róla.

Arnold és Patrick Schwarzenegger 2017-ben Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Frederic Kern/Geisler-Fotopress

Patrick Schwarzeneggernek nem ez volt egyébként az első színészi munkája, több film mellett a Hosszú út hazáig című háborús sorozatban is láthattuk.

Sztárhírekért kövesse a Tévé rovat Facebook-oldalát!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről