Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Folyamatos fájdalommal él Mészáros Árpád Zsolt

Mészáros Árpád Zsolt beszélget énekes HÉTKÖZNAPI Közéleti személyiség foglalkozása művész SZEMÉLY színész
Budapest, 2013. május 6. Mészáros Árpád Zsolt színész, musicalénekes az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Mészáros Árpád Zsoltnak jelenleg fekvőgipszet kellene viselnie és felpolcolt lábbal pihennie, ehelyett állandóan színpadon van.
Vágólapra másolva!

A színész nyolc évvel ezelőtt, a Rómeó és Júlia előadása közben törte el a jobb lábujját és két helyen a lábcsontját, amikor csizmában ugrott le egy emelvényről, ám rosszul érkezett. Két éve, A Notre Dame-i toronyőr próbáján elszakadt a jobb keresztszalagja, amikor a díszlet kimozdult alóla. Akkor kórházba is került, de a műtétből nem kért, csak a duzzanatot csapoltatta le a térdéből.

"Normálisan már nem tudok ráállni a jobb lábamra, mezítláb mászkálni pedig esélyem sincs, de arra is képtelen lennék, hogy hat hétre kivonjam magam a forgalomból. Imádom a nyári idényt a kertvendéglőktől a szabadtéri színpadokig, és a közönség előtt minden fájdalmamról megfeledkezem" - mondta a Blikknek.

Forrás: MTI/Zih Zsolt

"A lábujj- és a lábcsonttörés után azt gondoltam, ezek csak összeforrnak valahogy, de a saját útjukat kezdték járni, ami nem várt fájdalmakkal járt, ám a színpadon nem zavar. A térdemet azóta is rendszeresen kenegetem tömjénnel és illóolajokkal, és az edzőteremben olyan gyakorlatokat végzek, hogy kondícióban tartsam. Ezt a műtétet továbbra is szeretném elkerülni, de tudom, hogy a lábujjamat és a lábfejemet operálni és pihentetni kell. Nem tudom, mikor lesz rá másfél hónapom, de rajta van a bakancslistámon, talán a jövő év elején összejön" - tette hozzá.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről