Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Ezzel lepje meg sorozatrajongó rokonát, ismerősét!

Stranger Things
Vágólapra másolva!
Elkészült a Stranger Things társasjáték.
Vágólapra másolva!

Ugyan a Dungeons & Dragons nevű szerepjáték a sorozatban szereplő gyerekkarakterek kedvence, most egy Monopoly készült a hívek számára. A sorozat harmadik évadja nagy siker, talán a nyár legnagyobb dobása a tévében, itt írtunk róla. Így néz ki a játék:

A nyolcvanas énekben játszódó sztori olyan helyszíneken zajlik, mint a Benny's Burgers vagy a Starcourt Mall, ezeket meg lehet vásárolni a játékban. A figurák, amelyekkel a játékosok lépnek, szintén kötődnek a sorozathoz, van közük hagyományos magnókazetta, gördeszka, vakus fényképezőgép. A doboza is elég pofás, VHS-lejátszóval és régi tévével:

A világ egyik legismertebb asztali társasjátéka a Monopoly, számtalan variációja lett az évtizedek alatt. Kapott külön Monopoly-t James Bond, a Vissza a jövő című filmtrilógia, van Elvis Presley-s, Disney hercegnős, Family Guy-os. Természetesen a Jóbarátok hívei is lépkedhetnek Rachel és Joey lakásában és annak környékén, de készült Trónok harcás társasjáték is (ebből van felnőtt kiadás is).

A Monopoly persze olyan filmes brandekre is rátelepedett, mint a Keresztapa, a Szellemirtók, Indiana Jones vagy a Gyűrűk ura, a Jurasssic Park.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről