Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Rendőrök mentették meg Détár Enikőt

Sztárban sztár 2017, Détár Enikő
Vágólapra másolva!
Détár Enikő és kolléganője egy fellépésről tartottak haza, mikor Pest és Buda közt lerobbant az autójuk - mivel nem állt meg nekik segíteni senki, ketten tolták le a hídról a kocsit, hogy ne okozzanak balesetet.
Vágólapra másolva!

"Fellépésről jöttünk haza Sztárek Andrea kolléganőmmel hajnalban, és egyik pillanatról a másikra megállt a kocsim" - mesélte a Borsnak Détár Enikő. "Most már tudom, hogy az ékszíj szakadt el, de akkor természetesen elképzelésem sem volt, mi a baj, az egyetlen ami biztosnak látszott, hogy autóval onnan nem megyünk sehova. A híd közepén álltunk meg, ott nem várhattunk, amíg jön a segítség."

Fotó: Polyák Attila - Origo

Ketten kezdték el tolni az autót, mikor felbukkant egy rendőrautó, és segítettek nekik.

"Kiszálltunk Andival, és elkezdtük Buda felé tolni az autót. Nagykabátban, magassarkúban, ahogy voltunk. A semmiből érkezett meg egy rendőrautó, és gondolkodás nélkül megállt. Nagyon rendesek voltak.

Sok kritikát kapnak az egyenruhások, és közben kevesen osztják meg a közönséggel azokat az élményeiket, amelyek nagyon is pozitívak velük kapcsolatban. Én rendkívül hálás vagyok azért, hogy a gyors helyzetfelismerésnek és segítőkészségnek köszönhetően komolyabb probléma nélkül megúsztuk ezt a kalandot. A hídról leérve már jött is a párom, és percek múlva megérkezett a tréler" - idézte fel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről