Hetekig nézheti kódolatlanul ezt a két tévécsatornát

MasterChef VIP
Vágólapra másolva!
Számos új tartalommal várja a képernyők elé a nézőket a TV2 Csoport gasztro- és humorcsatornája az elkövetkezendő hetekben: a LiChi TV február 25. és március 10. között, a Humor+ pedig március 4. és március 18. között kódolatlanul érhető el minden MinDig TV néző számára.
Vágólapra másolva!

A LiChi TV a torkos csütörtököt ünnepelve filmes estékkel kedveskedik nézőinek. Február 28-án 21:00-tól az Ízek, imák, szerelmek-kel indul a négy napig tartó gasztromozi-sorozat, pénteken 21:00-kor a Pincérlány édesen is csípős, szombaton a Derült égből fasírt című animációs film két része, vasárnap pedig 21:00-tól a Sülve-főve című mozi kerül képernyőre.

A filmek mellett új tartalomként február 25-től minden hétköznap 19:00-től a MasterChef VIP szórakoztatja a gasztronómia szerelmeseit. Az Ördög Nóra műsorvezetésével készült produkcióban két mindenre elszánt séf figyeli és bírálja a hírességek konyhai teljesítményét.

Forrás: MasterChef VIP / TV2 Sajtószoba

A MasterChef VIP mellett országos tévépremierekkel is jelentkezik a LiChi TV, február 25-től minden hétköznap képernyőn lesz a Spencer félórás fogásai és A latin konyha titkai, valamint hétvégente a Watts – grillezés egyszerűen című sorozatból leshetnek el trükköket a grillezés szerelmesei.

Természetesen a régi nagy kedvencek sem maradhatnak ki a TV2 Csoport gasztrocsatornájának kínálatából, Nigella Lawson, Gordon Ramsay és Jamie Oliver műsorai, illetve a Sütimester színesíti még a LiChi TV kínálatát, de folytatódik a Hal a tortán is – közölték.

Újdonságok a humorcsatornán

Március 4-től a TV2 Csoport humorcsatornája is számos újdonsággal várja a nézőket. A TV2 Média Csoport Kft. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján március 4. és március 18. között a MinDig TV nézői számára kódolatlanul fogható a csatorna.

Hétköznaponként reggel az animációs sorozatoké a terep, jön a Futurama és A Simpson család. 17:45-től indul az Egy rém rendes család-maraton, utána pedig a Csengetett, Mylord?.

Forrás: Fox

Hétvégén érkeznek a Halló, halló! és a Waczak szálló című vígjátéksorozatok, és természetesen a Csengetett, Mylord?. Ezek után 18:50-től az Irigy Hónaljmirigy tagjai következnek, a fiúk két-két korábbi show-ját láthatják szombatonként a nézők.

A sorozatrajongók örömére új premierekkel erősít a Humor+. Szombaton, a 21 órás esti film után – a brit komikus, Sacha Baron Cohen filmjei közül az Agyas és agyatlan, A diktátor és a Brüno című mozikat vetíti a csatorna három egymást követő szombaton – 22:45-től országos tv-premierrel jelentkezik a Veszélyes tanerők, amelyben az amerikai Smoot High iskola diákjai megfélemlítik a tanárok egy részét, akik persze ezt nem hagyják szó nélkül, visszavágnak, és bosszút forralnak.

Az országos tv-premierek sora ezzel nem ér véget, március 10-én vasárnap 23:40-től jönnek az Aggmenők. Az amerikai vígjátéksorozatban egy csöppet sem átlagos baráti társaság, Hank, Charlie, Sid és Margaret kalandjait követhetjük végig egy nyugdíjas központban – áll a TV2 Csoport közleményében.