Visszahoznák a kétezres évek egyik legnagyobb sorozatát

MATTHEW FOX, EVANGELINE LILLY, JOSH HOLLOWAY EVANGELINE LILLY JOSH HOLLOWAY LOST MATTHEW FOX REISIG & TAYLOR LOST 
"Lost" stars Matthew Fox as Jack, Evangeline Lilly as Kate, and Josh Holloway as Sawyer.
MATTHEW FOX, EVANGELINE LILLY, JOSH HOLLOWAY
LOST "Lost" stars Matthew Fox as Jack, Evangeline Lilly as Kate, and Josh Holloway as Sawyer. MATTHEW FOX, EVANGELINE LILLY, JOSH HOLLOWAY
Vágólapra másolva!
Az ABC új elnöke, Karey Burke arról beszélt, hogy szívesen látná új köntösben csatornája egykori húzósorozatát, a Lost-ot.
Vágólapra másolva!

Megvolt az első nyilvános szereplése az ABC új főnökének, Karey Burke-nek, a TCA Press Touron, vagyis az amerikai tévékritikusok szövetségének nagyszabású sajtóeseményén mutatta meg magát.

Karey Burke Forrás: AFP/2018 Getty Images/Presley Ann

Levetített többek között egy klipet is a csatorna nagy dobásairól, ebben volt egy jelenet a Lost-ból, amikor Jack azt mondja Kate-nek, hogy vissza kéne menniük a szigetre – erre figyelt fel a Deadline, utalásnak vélte az ominózus mondatot.

Jack (Matthew Fox), Kate (Evangeline Lilly) és Sawyer (Josh Holloway) a Lostban Forrás: REISIG & TAYLOR/Reisig & Taylor

Mint kiderült, a lap nem tévedett, Burke a kérdésükre elmondta, a Lost új változata valóban egy olyan reboot lenne, amit szívesen látna az ABC-n – bár az alkotókkal még nem beszélt erről, vagyis a tényleges megvalósításra még sokat kell várni, ha egyáltalán összejön.

2004, amikor a Lost startolt, nagyszerű, igen fontos év volt. Akkor indult el a Doktor House, a Született feleségek, a Deadwood, a Csillagkapu – Atlantisz, a Shameless, a Törtetők, a Csillagközi romboló, az L, a Veronica Mars, a New York-i Helyszínelők, a 4400, a Ments meg!, illetve a Joey, ami azért nem volt olyan rossz, mint amilyen lett a híre.