Utolsó TV2-es munkanapjáról mesélt Liptai Claudia

Liptai, Nagy Duett, ruha (2)
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár utolsó adásával lezárult Liptai Claudia 17 éves pályafutása a TV2-nél, elárulta, hogy érezte magát az utolsó napon és a búcsúzáskor.
Vágólapra másolva!

"Nagyon nehezen változtatok, amolyan gyökeret eresztő ember vagyok, minden híreszteléssel ellentétben" - mondta a műsorvezető, mikor a Bors a TV2-es búcsúzásról kérdezte.

"Furcsa módon az utolsó napom semmiben nem tért el az azt megelőző több tízezertől. Élveztem a szereplést, és kellemesen elfáradtam. Ennyi" - mondta, hozzátéve, hogy mivel már jó két hete kiderült, nem hosszabbodik meg a szerződése a csatornával, ezért lecsengett benne is, és a közönségben is ez a téma. "Hozzáteszem, úgy sajnálkoznak az emberek a hír hallatán, mintha azt mondtam volna, hogy többé nem tűnök fel képernyőn, egy másik bolygóra költöztem. Pedig erről egyáltalán nincs szó" - mondta Liptai.

Forrás:TV2

Liptai Claudia lejárt TV2-s szerződésében a lap információi szerint féléves versenytilalmi kikötés szerepel, vagyis fél év után csak rajta múlik, igent mond-e egy felkérésre.

Arról is beszélt, hogy a férje támogatta, családja mellett pedig akkor is boldog lesz, ha kókuszgolyókat készít a cukrászdában.