Vastag Csaba csak egy nap találkozik a szüleivel

Vastag Csaba Csak show és más semmi 2018
Vágólapra másolva!
Vastag Csaba nemrég nyerte meg a Csak show és más semmi-t, de az ünnepek alatt sem fog sokat pihenni, erről mesélt a Mokká-ban.
Vágólapra másolva!

Vastag Csaba a Mokka vendége volt, az általa megnyert Csak show és más semmi-ről így beszélt: "Nagyon sok munka volt, irgalmatlanul szétdolgoztuk magunkat. Minden viccet félretéve, ez most igazi megpróbáltatás volt."

Természetesen jóval nehezebbnek érezte, mint, mondjuk, a Sztárban sztár-t, hisz itt nemcsak éneklésre kellett készülnie hétről hétre, de akár arra is, hogy "felgyújtsa magát kerozinnal a csilláron".

Vastag Csaba a Csak show és más semmi promóképén Forrás: TV2

Soha nem nézi egyébként vissza magát, mert nem akarja elvonni a fókuszt a jövőről, de a győzelmének sem tulajdonít a kelleténél nagyobb jelentőséget. "Amikor az ember megnyer valamit, az egy nagyon nagy kegy" – mondta, hozzátéve, hogy a közönség nélkül nem sikerült volna.

Nem sokat fog pihenni az ünnepek alatt, december 22-én lesz ugyanis egy budapesti nagykoncertje, 25-től pedig újra fellépések sora várja – de nincs ezzel különösebb baja, amúgy sem szeret tétlenül üldögélni, azon gondolkodva, hogy miért nem hívják fellépni.

"Általában csak 24-én tudunk találkozni a szüleimmel, az az egy nap van, amikor együtt vagyunk, nagy közös főzés és evés a vége. Az egy szent nap nekünk" – mondta. A teljes beszélgetést itt tudja megnézni: