Csoda, hogy életben maradt Csórics Balázs

Csórics Balázs
Vágólapra másolva!
Csak a szerencsének és a gyors beavatkozásnak köszönhető, hogy Csórics Balázs születésekor életben maradt, de azóta is többször került már közel a halálhoz.
Vágólapra másolva!

A színész születése közben komoly komplikációk adódtak, erről a Blikknek mesélt: „Mindig azzal haknizom, hogy kíváncsi ember vagyok, és ez már az elején megmutatkozott. Születésem közben ugyanis »felnéztem« a szülőcsatornában, így beragadtam anyu medencéjében, ahol jó 15 órát töltöttem. Próbálták elérni, hogy megszülessek természetes úton, de végül ki kellett venniük engem, amikor anyu szívhangja megszűnt, valamint az én szívem is megállt.”

Forrás: Csórics Balázs Official

Felnőttként is került már bajba, a szervezete többször figyelmeztette rá, hogy pihennie kellene. „Pár évvel ezelőtt egy perforált vakbél figyelmeztetett, hogy ideje leállni. Ráadásul az sem volt egyszerű, háromszor majdnem belehaltam. (...) Egyszerűen nem értette, hogyan élek még. Szerinte sírva, zokogva kellett volna fetrengenem a földön a fájdalomtól, ehhez képest én a saját lábamon mentem be az ultrahangra, ahol kiderült, egy nyolc és fél centis lyuk tátongott a belemen.

Ezzel azonban nem volt vége, volt még pár komplikáció: nem volt felszívódó a varrat, újra fel kellett nyitni, majd elfertőződött a seb. De nem adtam fel, hat hét után már játszottam, de megtanultam, hogy vannak helyzetek, amikor egyet hátra kell lépni.”