Laky Zsuzsiéknak a tízmilliónál is fontosabb volt Berki legyőzése

Legbátrabb Páros 2. évad TV2 sajtótájékoztató az Extrában 2018 november 6-án
Vágólapra másolva!
A legbátrabb páros győztesei a jó és a rossz harcaként élték meg a döntőt, leginkább annak örülnek, hogy legyőzték Berki Krisztiánt.
Vágólapra másolva!

Óriási fizikai és mentális küzdelemmel ért véget A legbátrabb páros második évada (látványos képeket a fináléról itt talál), amiben Dietz Gusztinak és Laky Zsuzsinak sikerült legyőznie Berki Krisztiánt és Mazsit. A győztesek előtt egyetlen cél lebegett: mindenáron felülkerekedni Berkiéken.

"Végig szimpátia alapján játszottunk, már szinte az elejétől biztos volt, hogy Berkiékkel szeretnénk megküzdeni. Ha nem is nyertünk volna, már az óriási elégtétel volt számukra, hogy velük játszhatunk a döntőben. A tízmillió forintnál is fontosabb volt a legyőzésük" - mondta a Borsnak Laky Zsuzsi.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Berki Krisztián nagyon magabiztosnak látszik, könnyen ítélkezik, és mivel megjárt már több valóságshow-t, egészen máshogy játszik, mint mi. De biztos vagyok benne, ha nem Mazsival jön ebbe a játékba, nem jut el idáig sem. Nagyon sokszor húzta ki a felesége a bajból azzal, hogy a feladatok jó részét ő végezte el. Mi nem vagyunk rutinosak, így csak az érzelmeinkre hagyatkozva csináltuk végig a műsort. Úgy érzem, ez a jó és a rossz harca volt, amiben végül győzött a jó" - tette hozzá az egykori szépségkirálynő, aki azt is elárulta: kapcsolatuknak is jót tett a máltai kaland, a pénzt pedig a házuk felújítására költik majd.