Tóth Vera még midig teljesen maga alatt van

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Carlos nevű kutyája december másodikán, éjjel szökött el az énekesnőtől, aki azóta is mindent megtesz azért, hogy megtalálja.
Vágólapra másolva!

Tóth Vera közösségi oldalán napok óta csak eltűnt kutyájáról posztol, sőt, egy zárt csoportot is készített a Facebookon, hogy összeszedje azokat, akik részt vesznek a kutya megtalálásában. Profi szakemberek és több száz rajongó segít a keresésben, a híreket pedig folyamatosan megosztják egymással a csoportban.

„Ez a csoport azért jött létre, hogy együtt találjuk meg Carlos (ejtsd: Kárlosz) kutyámat, aki egy 4 éves, tigriscsíkos, fekete, ivartalanított cane corso kan gyermek. Önkénteseket keresek, akik segíthetnek megtalálni az én mamlasz, nagy fiamat. Kérem csatlakozzon a csoporthoz az, akinek van kedve egy remek, elhivatott, jószívű emberekből verbúválódott tàrsaságban keresni Carlost! Végtelenül hálás vagyok, hogy eddig is csodálatos emberekkel hozott össze a sors az eltűnése kapcsán és, hogy hatalmas összefogás övezi elveszését!” – írta az énekesnő, aki napok óta járja a környéket, és nagyon bízik abban, hogy sikerül befogni a kutyát.

„Budakeszin látták csatangolni vasárnap, majd a Budakeszi reptér környékén egyszer már megtaláltam hétfő reggel, ott álltam vele szemben, de láttam a ködöt a szemében, a rémülettől nem ismert meg, és kétszer is elszaladt a pániktól. Borzalmas érzés, hogy újra kicsúszott a kezeim közül, és azóta sem tudom, hol jár. Bárcsak hazatalálna....” – írta a legfrissebb bejegyzésben.