Pánikrohamot kapott a lángoló autóban Weisz Fanni

Weisz Fanni Szépségek, akik idén lettek menyasszonyok tv+sztárok
Weisz Fanni lassan mindentől és mindenkitől elszeparálódik
Vágólapra másolva!
Újabb félelmükkel kellett szembenézniük A legbátrabb páros versenyzőinek, a kedd esti adásban ugyanis az egyik legveszélyesebb feladatra került sor: égő autóban ülve vízbe csapódnak és elsüllyednek a párosok női tagjai. Már a megpróbáltatás gondolata is megijesztette Weisz Fannit, aki nagyon megijedt a feladat közben.
Vágólapra másolva!

"Nem lesz jó, nem tudom. Nem fogok levegőt kapni, ha bent leszek a vízben" - fakadt ki a siket szépségkirálynő, aki hosszú perceken keresztül hezitált, belevágjon-e a feladatba, vagy feladja. Végül mégis elindult a kocsi felé, de zokogva búcsúzott férjétől, Hajmásy Pétertől.

"Borzasztó érzés volt beülni az autóba, és a legrosszabb az volt, hogy teljesen egyedül éreztem magam Peti nélkül. Rettenetesen féltem" - mesélte a Borsnak Weisz Fanni, aki sajnálta volna, ha meg sem próbál megfelelni a kihívásnak, de közben annyira úrrá lett rajta a pánik, hogy fizikai tünetek is jelentkeztek nála.

Forrás: Facebook/Weisz Fanni

"Mikor beültem a kocsiba, már levegőt sem kaptam, annyira izgultam. Szó szerint remegett kezem, lábam, még most is szörnyű visszagondolnom. (...) Amikor látom a tévében a reklámot, rossz érzésem lesz, de a félelmem nagy részét azért Máltán hagytam. Remélem, azért itthon sohasem tesznek autóba, amit meggyújtanak, és amivel vízbe hajtunk" - tette hozzá.