Súlyos fájdalmakkal küzd Vastag Csaba

2016 09 07. Vastag Csaba Fonogram-díj magyar énekes dal pop rock gázsigaléria
Vastag Csaba egy koncertért 1 089 000 forintot kap
Vágólapra másolva!
Orvosai tiltása ellenére is fellép a Csak show és más semmi pénteki adásában Vastsag Csaba.
Vágólapra másolva!

A TV2-n látható Csak show és más semmi versenyzője az egyik próbán egy emelés közben hirtelen összegörnyedt, képtelen volt felegyenesedni. Azóta kiderült, nagyobb a baj, mint először gondolta. "Egy hatalmas reccsenést hallottam, belenyilallt a fájdalom a hátamba. Szerettem volna folytatni a próbát, de egy idő után már járni is alig tudtam, végül a kocsiból is alig tudtam kiszállni" - idézte fel a Blikknek a történteket Vastag Csaba.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Egy kifejezetten gerincsérülésekkel foglalkozó szakemberhez mentem el, aki közölte, ez csak a jéghegy csúcsa. Az elmúlt hetekben annyira megterheltem a hátam, hogy a szervezetem már csak így tudott jelezni, hogy pihenjek" – mesélte az énekes, akinek úgynevezett funkcionális blokk alakult ki a csigolyáinál, ami azt jelenti, hogy az egyik a másikhoz képest elcsavarodott, az izomzat bekeményedett, ami komoly fájdalmakkal és hosszú hetekig tartó felépüléssel jár. Ráadásul orvosa azonnal letiltotta a további emelgetésekről.

"Pihennem kellene, de muszáj készülni a műsorra, ráadásul a produkció egyik fontos eleme, hogy megemelem és megfordítom Eke Angélát. Annyiban maradtunk,

csak az élő adásban próbálom újra megcsinálni. Hogy akkor mi lesz, nem tudom" - tette hozzá.