Több hónap után visszatért, friss családi fotót posztolt Caramel felesége

Szilágyi Szilvia, Caramel felesége
Vágólapra másolva!
Caramel és felesége áprilisban hozták nyilvánosságra közösségi oldalaikon, hogy hároméves kislányuk, Szofi leukémiás. Rengetegkedves üzenetet kaptak, de még ebben a helyzetben is voltak, akik mocskolódtak, ezért Molnár-Szilágyi Szilvi úgy döntött, eltűnik a közösségi oldalakról - több hónapnyi kihagyás után most visszatért, és friss családi fotókat is mutatott.
Vágólapra másolva!

Molnár-Szilágyi Szilvi közösségi oldalán tudatta a hírt tavasszal, hogy kislányuk leukémiás, ott számolt be az aggódó követőknek Szofi első műtétjéről, és ott köszönte meg annak a véradónak a segítséget, kinek a vére a kislányához került. A mocskolódó üzenetek miatt azonban az énekes felesége úgy döntött, törli magát az oldalról, több hónap után most tért vissza a követőkhöz.

"Jólesett a sok erő és szeretet, amit tőletek kaptunk az elmúlt pár napban, de egy-két ember undorító like-vadásznak tart, amiért Szofiról posztoltam, amióta kiderült a betegségünk. Az én lelkem nem bír el több mocskot és gonoszságot, ezért most felfüggesztem a profilomat. CSAK ERŐT AKARTAM ADNI MÁSOKNAK ÉS GYŰJTENI. Úgy tűnik, ez a mai világban nem lehetséges" - írta az utolsó Instagram-posztjában áprilisban.

Most visszatért, friss fotókon mutatja meg a családot: