Meghalt A farm, ahol élünk színésznője

Little House on the Prairie 1970s 1978-1979 Half Length NBCU Photo Bank NUP_107890 One Person Outdoor Season 5 Single color dress episodic feathers hat umbrella LITTLE HOUSE ON THE PRAIRIE -- Season 5 -- Pictured: Scottie MacGregor as Harriet Oleson -- Ph
LITTLE HOUSE ON THE PRAIRIE -- Season 5 -- Pictured: Scottie MacGregor as Harriet Oleson (Photo by NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images)
Vágólapra másolva!
Meghalt Katherine MacGregor, akire a legtöbben A farm, ahol élünk boltosaként, Harriet Olesonként emlékezhetnek.
Vágólapra másolva!

93 évesen meghalt Katherine MacGregor amerikai színésznő, akit összesen 16 filmben és sorozatban láthattunk.

Legismertebb szerepe a vegyesboltos Harriet Olesoné volt A farm, ahol élünk-ben, 153 epizódban volt benne 1974 és 1983 között. Ez volt egyébként az utolsó komolyabb munkája, a sorozat után már csak a The Lottery című rövidfilmben tűnt fel 2014-ben.

Katherine MacGregor A farm, ahol élünkben Forrás: NBC

Egy nyúlfarknyi szerepben A rakparton című filmben is megjelent, A farm, ahol élünk előtt olyan sorozatok egy-két epizódjában láthattuk, mint a Mannix, az All in the Family és az Ironside.

A farm, ahol élünk-ben Laurát játszó Melissa Gilbert egy Twitter-poszttal emlékezett MacGregorra, azt írta, sokat tanult tőle a színjátszásról, az antik ékszerekről és az életről: