Nyolc kilót fogyott, újabb műtét vár Boros Lajosra

Boros Lajos
Budapest, 2012. március 6. Boros Lajos beszél azon a sajtótájékoztatón, amit a NeoFM kereskedelmi rádió reggeli műsorának műsorvezetői tartottak abból az alkalomból, hogy Boros Lajos 20 év után befejezi a Bumeráng című reggeli műsor vezetését. MTI Fotó: Beliczay László
Vágólapra másolva!
Három kicserélt szívbillentyűvel kezdi újraépíteni az életét Boros Lajos, akire hamarosan újabb beavatkozás vár.
Vágólapra másolva!

A rádiós már konditerembe jár, hogy fejlődjenek az izmai, felesége pedig a súlyos operáció és az azt követő öthetes kóma után hízókúrára fogta. Boros Lajos az újabb műtétre gyúr: ezúttal a prosztatáját kell operálni néhány hónapon belül.

„A szervezetem úgy döntött, jobb nekem, ha egy filmvágással átalszom a sebgyógyulást” – mondta a rádiós a többhetes kómáról, ami alatt fiai és a felesége már nagyon várták az ébredését. A család komoly pánikhelyzetet élhetett át, hiszen rajtuk volt minden teher.

„Egyszerűen nem is számoltam ilyesmivel, ahogy végrendeletet sem írtam. Nem fogtam fel olyan súlyosnak az egészet. Nem halni készültem, hanem egészségesen élni. Tulajdonképpen Vali kezébe tettem az életemet, mert voltak kétséges napok, percek, amikor alig volt esélyem a túlélésre” – mondta.

Forrás: MTI/Beliczay László

„Amikor hazakerültem, még alig tudtam megállni a lábamon. Az ötheti kóma miatt legyengültek az izmaim, az emésztésem, nyolc kilót fogytam. Most viszont büntetlenül ehetek mindent, amit eddig nem” – tette hozzá.

Kell is, hogy erősödjön, hiszen hamarosan újra megoperálják, a prosztataműtétje szívproblémái miatt maradt el, de amint a szívsebész engedélyt ad, ezt pótolják – írja a Blikk.