Nyertes Zsuzsa elvesztette a rózsafüzért, jött egy sor tragédia

Nyertes Zsuzsa
Vágólapra másolva!
Hozzákerült a New York-i terrortámadások után rózsafüzér, amit isteni jelnek vélt. Míg megvolt, éveken át remekül alakult az élete.
Vágólapra másolva!

„2001. szeptember 11-én épp New Yorkban tartózkodtam. Kedd reggel volt, és azt terveztük, hogy elmegyünk megnézni a World Trade Centert, ám végül valamiért úgy döntöttünk, hogy aznap az Empire State Buildinggel kezdünk, és majd délután elmegyünk az ikertornyokhoz. Nem sokkal

tudtuk, hogy nagy a baj. Egy ott élő kedves ismerősünkhöz kéredzkedtünk be, és a második repülőgép becsapódását már onnan néztük a tévében” – mesélte.

Nyertes Zsuzsa Forrás: TV2

Még ott, New Yorkban hozzákerült különös módon egy rózsafüzér, amit isteni jelnek vélt – és sok éven át szépen alakult az élete.

„Aztán egy nap feltörték a kocsim, kilopták belőle a táskám, amiben persze mindig ott lapult a kis rózsafüzér, hogy szerencsét hozzon. Anyagilag is nagy volt a kár, de leginkább ezt a kis tárgyat sajnáltam, hogy elvesztettem. Érdekes, amint ezt megtörtént, kezdődtek a bajok:

nagyon nehéz periódusba került az életem. Ennek ellenére nem okoltam a jóistent, bizonyosságot kaptam a létezéséről, és megtanultam, hogy ő egyszer ad, egyszer elvesz. Mindkét élethelyzetből nagyon sokat tanultam” – mondta. A komplett sztorit a Lokál.hu-n olvashatja.