Öt hétig kómában volt Boros Lajos

Boros Lajos
Vágólapra másolva!
Boros Lajos hónapokra eltűnt, miután júliusban befeküdt a kórházba szívműtétére. Mint kiderült, hetekig kómában volt – a nehéz időszakról most beszélt először.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető július 4-én vonult a kórházba, majd hónapokra eltűnt, a család és a barátok sem nyilatkoztak az állapotáról. Boros Lajos a Storynak mesélte el, hogy voltak pillanatok, mikor nagyon kevés esélye volt a túlélésre.

A rádiós delíriumban volt az alatt az öt hét alatt, amely gyakori állapot a 65 év felettieknél, akiknél mélyaltatást végeznek műtét előtt. A szívműtét alatt leállítják a szívet, mesterségesen keringetik a vért, és ilyenkor előfordul, hogy az agy túl kevés oxigénhez jut, így beáll a kómás állapot.

Öt hétig volt kómában Forrás: Facebook - Boros Lajos

„Hogy az öt hét alatt mi történt velem, arról fogalmam sincs. Egy lázálomra viszont emlékszem, komoly verekedésbe keveredtem az ápolókkal, amiért berácsoztak, majd ágyhoz kötöttek. Állítólag ebben az állapotban tényleg előfordul agresszivitás, én szerencsémre csak álmomban éltem meg” – mesélte a lapnak.

Elmodta, hogy érzi magát, milyen állapotban van most: „Nehezen állok, menni csak segítséggel tudok, de emiatt nem aggódom, ez rendbe jön. Hetente háromszor járok gyógytornára, ez hosszú távon segít.”