Tóth Andi epilepsziás rohamokkal küzd

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Az énekesnő nagyon nehezen viseli a stresszhelyzetet, előfordul, hogy pánikroham tör rá stresszes helyzetekben.
Vágólapra másolva!

Az egyenesen a rémálma volt, amikor a Legbátrabb páros egyik játéka során egy ketrecbe zárva eresztették őket a víz alá. Sokkot is kapott, néhány pillanatra felakadt a szeme, mégis erőt vett magán. Tóth Andi számára nem ismeretlenek az ilyen rohamok.

„Ez a stressz hatására előtörő pánikroham. A stressz idézi elő, felakad a szemem, habzik a szám, ezek pedig az epilepszia jelei.

Sajnos, többször voltam már ilyen helyzetben. Néhány éve kezdődött, amikor megnyertem egy tehetségkutató műsort, majd Romániából Budapestre költöztem. A sok új inger, a nyomás és a stressz hozta elő ezeket” – mesélte a Blikknek.

Forrás: Fb / Tóth Andi

A lapnak azt is elárulta, hogy azonnal orvoshoz fordult, nagyon alaposan kivizsgálták, agyi és koponyaultrahang-, illetve CT-vizsgálatot is elvégeztek rajta. „Azt látták, hogy kiugróak az értékeim. Akkor azt mondta az orvos, próbáljam kerülni a stresszhelyzeteket, de ez az életben nem kivitelezhető.

nyugtatót, de kizárt, hogy ennyi idősen pirulákon éljek. Őszintén szólva kezelésekre sem járok, mert azt gondolom, azzal valahogy az tudatosulna bennem, hogy beteg vagyok, pedig én nem vagyok az.”