A lószag miatt elköltözött Pintér Tibor Tenyától ifjú párja

Pintér Tibor és párja, Frida
Vágólapra másolva!
A Legbátrabb Páros szereplői már külön élnek.
Vágólapra másolva!

„Hiába takarítok, állandóan bejön a por, a lószag áthat mindent” – mondta a lány a Blikknek. A lap szerint Pintér becsörtet néha a házba lovaglócsizmában anélkül, hogy figyelne a tisztaságra: ezek a nézeteltérések újabb veszekedéseket szültek, amelyeket Frida egyre nehezebben viselt.

Pintér Tibor és párja, Frida Forrás: TV2

A kapcsolatról egy hete furcsán beszélt Pintér a Rádió1-en. „Még megvagyunk... valóban van egy 20 évvel fiatalabb barátnőm, de nem csak a korkülönbség a probléma. Volt már 20 évesből intelligens, nagyon jó szociális érzékenységgel rendelkező barátnőm... na, ő nem az” – mondta, és ez nyilván nem esett jól párjának.

„Butaság lenne kamuzni. A legnagyobb értéke egyben a legnagyobb hibája, az, hogy mocskosul őszinte. Csak épp nagyon rosszul kommunikálja ezt. A mai világban ez a marha nagy őszinteség nem kifizetődő.

ezt hozta régről, benne van a rejtett agresszió... A beteg lelkületű emberek fogva tudják tartani az egészségeseket. Én fel akarom hozni arra a szintre, ami benne van, de ki-kibukik belőle a nyersesség” – magyarázta az énekes.

A párocska kalandjai kedden, a Tények után a TV2-n láthatók, A Legbátrabb Párosban szerepelnek.