Sokan megbotránkoztak Kulcsár Edina kopasz fotóján

Kulcsár Edina origo tévé interjú
Kulcsár Edina interjú. 2018.01.15 Fotó: Csudai Sándor
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina egy hajnövesztő szer reklámarca lett, a képen pedig haj nélkül, teljesen kopaszon pózol - az erről közzétett bejegyzése sokaknak nem tetszik, rákbetegek és hozzátartozók is kiakadtak rá emiatt.
Vágólapra másolva!

"Elsőre biztosan furcsa, de ez egy hajnövekedést serkentő szérumhoz készült. Nekem régóta megvan ez a kép, így én már összebarátkoztam vele, szóval ne ijedjetek meg, ha pár nap múlva 1-1 magazinban is összefuttok velem úgy, hogy nincs hajam. Semmi bajom, csak egy kopasz paróka van rajtam, ami elég élethűre sikeredett. Mit szóltok?" - írta a kép mellé a modell, a kérdésre pedig rengeteg negítav komment érkezett.

A kommentelők nagy rész megbotránkozott, többen azt írták, hogy nem kellett volna elvállalnia ezt a felkérést. "Hatalmas csalodás, hogy ehhez a nevedet adtad! Kivánom, hogy sose legyél kopasz, és ne keljen a hirdetett terméket használnod, mert, akkor rájössz majd, hogy a pénz nem boldogít!" - írta egyikük.

"Én az egészségügyben dolgozom, és ha te is jártál volna onkológián betegek között, biztos vagyok benne, hogy nem adtad volna az arcod ehhez a reklámhoz!" - áll egy másik bejegyzésben.

Kulcsár Edina egyelőre nem reagált a kommentekre.