Óriási hisztit rendezett Schobert Norbi

Vágólapra másolva!
Patkánylyuknak hívta a kapott szállást, sokallta a gekkókat, gyíkokat, hiányolta a luxust A Legbátrabb Páros első adásában, fel is akarta adni az egészet.
Vágólapra másolva!
Forrás: tv2

Elrajtolt Majka és Till Attila műsorvezetésével A Legbátrabb Páros a TV2-n, a látványos és veszélyes feladatokat Máltán vették fel celebekkel, sztárokkal. Az első próba nem sikerült jól a Schobert-Rubin házaspárnak, így az egyik legsilányabb szobát kapták a régi kúriában (erődben?), ahol elszállásolták a játékosokat.

Forrás: tv2

Schobert Norbi, amint meglátta, hogy a többiek jó körülmények közé kerültek, ők pedig egy meglehetősen szimpla, puritán toronyszobát kaptak légkondi, minibár és süppedős szőnyeg nélkül, hisztizett egy sort, fel akarta adni a játékot. Ugyan kopottak voltak a falak, nem volt pókháló sem sehol, az ágynemű és az ágy tiszta volt, a tréner közölte, hogy neki ez nem pálya.

Forrás: tv2

„Kemény munka után rossz körülmények közt lakni nem bátorságpróba. Én nagyon mély sorból jöttem, és nem akarok visszamenni. Nyócker, szobakonyha volt, kinti vécé..." – közölte a többiekkel, de végül nem adták fel a versengést, mert az első feladatot remekül teljesítő Németh Kristófék elcserélték velük a szobájukat.

Jelenet az első adásból Forrás: tv2

„Öt csillagból, fitneszteremből, légkondiból nehéz visszarázódni a való világba" – zsörtölődött tovább, immár az új, szép szobában, de Rubin Réka nem érezte jól magát azért, mert a nyertes párost száműzték miattuk szerényebb körülmények közé. „Nem lehet ilyet csinálni. Menjünk fel, ezt a szobát ők megérdemelték, ez az ő szobájuk. Ez olyan, mint amikor az önző gyerek elveszi más formáját a homokozóban... ez a szoba nem illet meg minket" – jelezte morózusan nézelődő férjének.

Forrás: tv2

A Schobert-Rubin páros mégiscsak felköltözött a toronyba, ott Norbi még patkányt, gyíkot is vizionált, igencsak rosszul viselte, hogy a vécé kinn van, és függöny sincs az ablak előtt.

A végére azért jöjjön egy szép pillanat, Tóth Andiék így ünnepeltek a parton:

Forrás: tv2

Az első adásban ketten már ki is estek, erről itt olvashat.