Hamar talált új munkát az Agymenők bombázója

The 23rd Annual Critics' Choice Awards - Arrivals GettyImageRank1 CCA Arts Culture and Entertainment Celebrities FASHION Awards Ceremony topics topix bestof toppics toppix
SANTA MONICA, CA - JANUARY 11: Actor Kaley Cuoco attends The 23rd Annual Critics' Choice Awards at Barker Hangar on January 11, 2018 in Santa Monica, California. Frazer Harrison/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Kaley Cuoco következő dobása a Harley Quinn című rajzfilmsorozat lesz: ő adja a hangját a hősnőnek, miközben produceri feladatokat is ellát a projektnél. 
Vágólapra másolva!

A DC új tartalomszolgáltatója, a DC Universe a New York-i Comic Conra is kivonult, ott promózta jövőre érkező rajzfilmsorozatát, a Harley Quinn-t is, amelyben Kaley Cuoco lesz a fő közreműködő.

A Joker hívéről – vagyis Batman ellenfeléről – szóló szériához mutattak egy beharangozót is, ebben már Cuoco szólaltatja meg az ismert figurát:

Nem a mostani évaddal már véget érő Agymenők sztárja lesz az egyetlen ismert név a szereplők hangját adó csapatban, Alan Tudyk, Ron Funches, JB Smoove, Jason Alexander, Wanda Sykes, Giancarlo Esposito, Natalie Morales, Jim Rash, Tony Hale és Chris Meloni is csatlakozott a projekthez.