Menő színésznők asszisztálnak az anyagyilkossághoz

Horizontal
US Actress Patricia Arquette poses with her "Nymphe de Crystal" award during the opening ceremony of the 55th Monte-Carlo Television Festival on June 13, 2015, in Monaco. AFP PHOTO / VALERY HACHE / AFP PHOTO / VALERY HACHE
Vágólapra másolva!
Két ismert színésznő csatlakozott Patricia Arquette új sorozatához, Chloë Sevigny és AnnaSophia Robb is benne lesz a The Act-ben.
Vágólapra másolva!

Chloë Sevigny és AnnaSophia Robb is szerepet kapott a The Act című antologikus krimisorozatban, amelynek első évadja Dee Dee Blanchard esetét dolgozza fel, egy amerikai nőét, akit 2015-ben a saját lánya gyilkolt meg.

Chloë Sevigny Forrás: Picture-Alliance/AFP/Verwendung weltweit/Daziram/Geisler-Fotopress

Azt már korábban lehetett tudni, hogy Blanchardot Patricia Arquette játssza, Sevigny az egyik szomszédként fog megjelenni, Robb pedig az ő lányát fogja alakítani.

Patricia Arquette Forrás: AFP/Valery Hache

Sevignyt A fiúk nem sírnak című filmért Oscarra is jelölték, sorozatok közül hosszabban láthattuk például a Bloodline-ban, az Amerikai Horror Story-ban vagy a Hármastársak-ban – utóbbi idején az Origónak is nyilatkozott.

AnnaSophia Robb Forrás: AFP/Getty Images/Mike Coppola

Robb annak idején a Charlie és a csokigyár-ban tűnt fel, de ismerős lehet a Szex és New York előzménysorozatából, a Carrie naplójá-ból is, ahol ő játszotta a fiatal Carrie Bradshaw-t.