Tapogatták, zaklatták rajongói a sorozatsztárt

"You" Series Premiere Celebration GettyImageRank3 new york
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 06: Penn Badgley attends the "You" Series Premiere Celebration hosted by Lifetime on September 6, 2018 in New York City. Mike Pont/Getty Images for A+E/AFP
Vágólapra másolva!
A Gossip Girl – A pletykafészek egykori sztárja, Penn Badgley arról számolt be, hogy annak idején rendszeresen molesztálták, a beleegyezése nélkül értek hozzá mindenhol a rajongói.
Vágólapra másolva!

A Gossip Girl-ben Danként látott Penn Badgley új sorozatában, a You-ban egy megszállott zaklatót játszik, ennek kapcsán saját tapasztalatairól is beszámolt a Daily Beastnek.

Mint mondta, a Gossip Girl-lel jött népszerűségnek árnyoldalai is voltak, sok rajongó nem tartotta tiszteletben a privát szféráját, például a beleegyezése nélkül hozzáért, akár intim helyeken is.

Penn Badgley Forrás: AFP/2018 Getty Images/Mike Pont

A színész elmondta, hogy a közvélemény még mindig úgy tartja, egy férfinak inkább élveznie kéne az ilyesféle zaklatást, de szerinte igen kellemetlen tud lenni, ha a vonzalom nem kölcsönös.

Badgley egyébként sokáig nem akart mesélni arról, hogy mik estek meg vele, végül Terry Crews példája bátorította, hogy beszéljen.