Nemi erőszakkal vádolják a valóságshow-szereplőt

J. D. Madison a Southern Charmban
Vágólapra másolva!
Egy nő azt állítja, bedrogozta, majd megerőszakolta a Southern Charm-ban látott J. D. Madison – aki egyébként nem az első a szériából, akit ilyesmivel vádolnak.
Vágólapra másolva!

A Southern Charm című realitysorozatból ismert J. D. Madisont nemi erőszakkal vádolják, egy dél-karolinai nő azt mondja, a férfi egy bárban drogot csempészett az italába, majd az otthonában erőszakkal közösült vele.

A nő számára egyébként nem volt ismeretlen Madison, együtt mentek át a bárba egy baráti összejövetelről. Eleinte velük volt egy másik férfi, Jay Schwartz is, akit még az ominózus éjszakán elkaptak drogbirtoklásért, miközben az állítólagos áldozat barátnőjét is kórházba szállították ismeretlen okból – vagyis könnyen lehet, hogy a két férfi összejátszott.

J. D. Madison a Southern Charmban Forrás: Bravo

A Southern Charm szereplői közül korábban Thomas Ravenelt gyanúsították meg szexuális zaklatással, ő állítólag egy Tinderen felszedett nőt bántalmazott: az akarata ellenére az arcához nyomta a péniszét, majd lefogta a kezeit, amíg az ujjaival a nő vaginájában és ánuszában nyúlkált.