Börtöntől félti az édesanyja Weisz Fannit

Weisz Fanni
Vágólapra másolva!
Weisz Fanni 2015 óta nem nyújtott be beszámolót a cégével kapcsolatban, amelyet kényszertörölt a NAV, több adótartozás is terheli a siket modellt. Fanni édesanyja szerint ismeretlen papírokat írattak alá a lányával.
Vágólapra másolva!

Komoly jogi procedúra fenyegetheti Weisz Fannit - írja a Bors. Mint ismeretes, a siket modellt öt évre eltiltotta a NAV a cégalapítástól, emellett több adóbehajtás is folyik a Weisz Fanni Stúdió Kft. ellen, nem beszélve a nevével fémjelezett modelliskola körüli botrányokról, ahol a 250 és 495 ezer forint között mozgó tandíj után több szülő nem kapott számlát a programot működtető cégtől.

A lap szerint kétségbeesett édesanyja, Lénárt Ágnes és ügyvédje, dr. Halász Tamás igyekeznek mindent megtenni a modellért.

Forrás: realweiszfanni/Instagram

"Fannikámnak nincsenek meg a megfelelő ismeretei a cégvezetéshez. A 2015-ös döntés egy taggyűlésen történt, ahol egy ügyvédnő úgy íratott vele alá egy meghatalmazást, hogy nem ismertették vele jelnyelven a tartalmát. Hangsúlyozom, Fanni nagyon intelligens, de ő a jelnyelven keresztül tudja csak összeszedni a tökéletes értelmezéshez szükséges információkat. Komolyan tartok tőle, az utóbbi években több ehhez hasonló papírt is aláírhatott, és fogalma sincs arról, mi zajlik pontosan körülötte" - mesélte a lapnak az anya, majd hozzátette.

"A végsőkig harcolok érte, hosszú ideje tudom, komoly veszélyben van. Amióta megismerkedett Péterrel, teljesen megváltozott, rettegek tőle, hogy a vesztébe rohan" - tette hozzá.