Hazudott a koráról a szép színésznő

IFP's 27th Annual Gotham Independent Film Awards - Red Carpet GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment
NEW YORK, NY - NOVEMBER 27: Actress Carla Gugino attends IFP's 27th Annual Gotham Independent Film Awards on November 27, 2017 in New York City. Cindy Ord/Getty Images for IFP/AFP
Vágólapra másolva!
Az agyoncsapat című filmbe akart mindenkép bekerülni 1989-ben.
Vágólapra másolva!

Carla Gugino, akit olyan filmekből és sorozatokból ismerünk, mint a Watchmen: az őrzők, a Törésvonal, a Sin City, a Törtetők, a Wayward Pines, a Kerge város vagy a Kaliforgia, egy korábbi emléket osztott meg.

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Cindy Ord

A most 46 éves színésznő a Troop Beverly Hills (Az agyoncsapat) című filmbe akart bekerülni mindenképp, mert pénzhez akart jutni, hogy saját lábára álljon, és tovább színészkedhessen. Korábban csak kisebb szerepei voltak, ismeretlenül jelentkezett egy gyerekszerepre: mivel nem volt IMDb, de még internet sem, hazudott koráról a castingon.

Mivel 14 éves karaktert kerestek, ő meg 16 volt, két évvel fiatalabbnak hazudta magát. Különös módon később sem bukott le (nem nézték meg a személyit?), mert már javában ment a forgatás, amikor bevallotta a rendezőnek. „Ha tudtam volna, hogy 16 vagy, akkor nem alkalmaztalak volna" – válaszolta Jeff Kanew. Carla Guginót eztán már nem küldték haza, korkedvezménnyel maradhatott.