Michael J. Fox halálhírét keltették

2017 A Funny Thing Happened On The Way To Cure Parkinson's - Arrivals GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities
NEW YORK, NY - NOVEMBER 11: Michael J. Fox on the red carpet of A Funny Thing Happened On The Way To Cure Parkinson's benefitting The Michael J. Fox Foundation at the Hilton New York on November 11, 2017. Nicholas Hunt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Durva álhír jelent meg Michael J. Foxról, egy portálon azt írták róla, hogy tüdőgyulladást kapott, és meghalt.
Vágólapra másolva!

Michael J. Foxról megjelent a hír, hogy Parkinson-kórja következményei miatt kórházba szállították, ahol meghalt tüdőgyulladásban – kiderült azonban, hogy ez nem igaz.

A hír ráadásul egy olyan oldalon jelent meg, amely a Yahoo! News portáljának másolata, csak éppen álhírekkel, így sokan elhihették, hogy Fox tényleg meghalt:

Forrás: www.yahoonews-us.com

Szemfülesek a link címéről szúrhatták ki, hogy álhírrel van dolguk, az igazi Yahoo! igazi hírei ugyanis a www.yahoo.com/news oldalon jelennek meg, az álhíroldal pedig a www.yahoonews-us.com címet használja.

Az interneten aztán többen jelezték, hogy Fox halálhíre kacsa, például a WTVA meteorológusa, John Dolusic is jelezte a követőinek, hogy ne dőljenek be:

Maga Fox nem reagált a hírre, de az Instagramon pár napja posztolt egy képet a családjáról, úgy tűnik, jól van, már amennyire a Parkinson-kórja megengedi:

@Tracy.pollan is finally on instagram! Check it out

Michael J Fox (@realmikejfox) által megosztott bejegyzés,