Charlie Sheen legatyásodott, már a gyerektartást sem tudja fizetni

Project Angel Food's 23rd Annual Angel Art ART=LOVE Benefit Auction GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment Celebrities ART topics topix bestof toppics toppix
LOS ANGELES, CA - JUNE 23: Charlie Sheen attends Project Angel Food's 23rd Annual Angel Art ART=LOVE Benefit Auction at NeueHouse Hollywood on June 23, 2018 in Los Angeles, California. Jerod Harris/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Charlie Sheen azt mondja, nagyon fogy a pénze, nem tudja fizetni a gyerektartást sem négy gyereke után. 
Vágólapra másolva!

A People magazin szerint Charlie Sheen a bírósághoz fordult, a gyerektartás összegének mérséklését kérte arra hivatkozva, hogy pénzügyi nehézségei vannak.

A színész összesen négy gyerek után fizet, Denise Richardstól két lánya, Brooke Muellertől ikerfiai vannak. Nem tudni, mekkora összeg jár a gyerekeknek havonta, Sheen mindenesetre közölte, hogy 10 millió dollár alá csökkent a pénz a számláján – számára ez jelenti a gazdasági krízist.

Charlie Sheen nem sokáig mosolyoghat Forrás: AFP/2018 Getty Images/Jerod Harris

Egy átlagember számára ez még mindig óriási összegnek tűnik, ha azonban hozzávesszük, hogy Sheen egy időben a legjobban fizetett tévés színész volt Hollywoodban, valóban nem olyan sok. A Két pasi – meg egy kicsi-ért a csúcson 1,8 millió dollárt kapott epizódonként, és persze a korábbi filmjeiből is összeszedhetett némi vagyont.

Sheen úgy érzi, a balhéi miatt feketelistára került Hollywoodban, képtelen állandó munkát szerezni. Való igaz, a Nyugi, Charlie! óta tényleg nincs rendes melója, 2014 óta teng-leng, a sztorijaival haknizik. Hogy hol tart a nagy botrányok után, arról itt írtunk nemrég.