Egy török és egy amerikai sorozat érkezik a tévébe

Vágólapra másolva!
Két premier lesz ma és vasárnap a Sony Maxon.
Vágólapra másolva!

A török vígjátéksorozat, a Szerelemre várva (Love Of My Life - Hayatimin Aşki) ma, július 20-án érkezik a Sony Max-ra. Ebben Gokce Senkal (Hande Dogandemir) egy fiatal, harmincas éveiben járó, sikeres, ám egyedülálló nő, aki a pörgős reklámszakmában dolgozik. Az isztambuli nő a szerelemben nem nevezhető szerencsésnek, körülötte mindenki megtalálja az igazit, egyedül ő él pár nélkül. A helyzetét tovább nehezíti, hogy fülig szerelmes főnökébe, a sármos, művelt, gazdag családból származó Demirbe (Serkan Cayoglu), aki észre sem veszi.

A sztori szerint Gocke barátságot köt Kaannal (Berk Hakman), egy közeli kávézó tulajdonosával, akitől párkapcsolati tanácsokat kér, hogy elcsavarhassa végre kiválasztottja fejét. A lány azonban semmit sem sejt a kávézós zűrös múltjáról és bosszújáról, ami könnyen a szerelmes Gocke útjába állhat.

Szerelemből és váratlan fordulatból a július 22-én induló Négy férfi, egy eset (Men at Work) című sorozatban sem lesz hiány, ami négy barát nem mindennapi életét követi. A főszereplő Milo-t (Danny Masterson) elhagyja a barátnője egy másik pasiért, a férfi pedig teljesen magába zuhan. Ilyenkor pedig mi más is segíthet, mint egy jó nagy adag humor?