Demi Moore jól leégette Bruce Willist

Bruce willis et Demi moore
Bruce willis et Demi moore festival de cannes 1997. COLLECTION CHRISTOPHEL
Vágólapra másolva!
Meglepetésvendégként Demi Moore is megjelent a The Comedy Central Roast of Bruce Willis felvételén, hosszan sorolgatta volt férje hibáit.
Vágólapra másolva!

Az Egyesült Államokban nagy népszerűségnek örvend a roast műfaja, amikor egy adott hírességet a nyilvánosság előtt égetnek le a kollégái – hosszabban erről itt olvashat, itthon Nagy Feró és Ganxsta Zolee előtt "tisztelegtek" már ily módon humoristák, tévés személyiségek.

A tengerentúlon most Bruce Willis volt a soros, Looper-beli kollégája, Joseph Gordon-Levitt vezetésével olyanok szálltak be a cikizésbe, mint Cybill Shepherd, Martha Stewart, Dennis Rodman vagy Edward Norton.

Bruce Willis a Roast felvételén Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frederick M. Brown

Az előre bejelentett vendégek mellett meglepetésként Willis volt felesége, Demi Moore is megjelent, aki a jelenlévők szerint "édes, de brutális" modorban osztotta a színészt.

Demi Moore az előadás közben Forrás: AFP/2018 Getty Images/Frederick M. Brown

"Bruce úgy hiszi, hogy a válásunk volt a legnagyobb hiba az életében. Bruce, ne légy szigorú magaddal, hibáztál nagyobbakat is. A Planet Hollywood, a Hudson Hawk, a kampányolás Michael Dukakis mellett mind ilyenek voltak, ahogy az is, hogy visszaadtad George Clooney szerepét az Ocean's Eleven-ben, mert arra akartál koncentrálni, hogy megtanulj játszani harmonikán" – mondta többek között.

A végeredmény, vagyis maga a műsor július 29-én kerül képernyőre.