Filmpremierekkel ünnepel a TV2 Csoport mozicsatornája

Nagyfiúk 2, Grown Ups 2
Vágólapra másolva!
Július 11-én második születésnapját ünnepli a TV2 Csoport mozicsatornája. A Mozi+ fennállásának eddigi legnépszerűbb filmje a Nagyfiúk 2. volt, amit az Úszó erőd és a Shrek második része követ a csatorna nézettségi toplistáján.
Vágólapra másolva!

2016. július 11-én indult a Mozi+ csatorna: a második születésnap alkalmából a csatorna eredményeit összegyűjtve kiderült, a nézők nem csak az akciófilmeket kedvelik, hanem a családi mozik is nagy népszerűségnek örvendenek.

Az elmúlt két év listavezetője a Nagyfiúk 2., Adam Sandler és Salma Hayek fergeteges vígjátéka a legnépszerűbb filmnek bizonyult a csatorna eddigi történetében, az indulás hetében több, mint 240000 nézőt ültetett a képernyők elé.

A képzeletbeli dobogó második fokára az Úszó erőd (2016.12.23.), valamint a Shrek 2. (2016.08.21.) kerültek, 190 ezer feletti átlagos nézőszámmal. A csatorna eddigi legsikeresebb napja 2016. augusztus 20-a, ekkor az egésznapos közönségarányt vizsgálva a Mozi+ egész napon a harmadik (8,5%), míg főműsoridőben a második (10,3%), legnézettebb televíziócsatorna volt a teljes piacot tekintve. Szembetűnő számait elsősorban az Ötödik elem (9,8% shr), a Hófehér és a vadász (11% shr) és a Női szervek (11,2% shr) c. filmeknek köszönhette.

Adam Sandler és Salma Hayek vígjátéka Forrás: InterCom

2018. júliusában két, televízióban eddig még nem vetített filmet is láthatnak, akik a Mozi+ csatornákra kapcsolnak.

Július 17-én 21 órától a Momentum című dél-afrikai, amerikai akciófilm premierjére kerül sor. A történet főhőse Alex Farraday, a csodaszép és rejtélyes tolvaj, aki épp a visszavonulását fontolgatja, amikor társa rábeszéli egy utolsó utáni akcióra. Hamarosan rájön, hogy ez más, mint a korábbi munkái és az élete is veszélybe kerül. A filmben Morgan Freeman alakítja a velejéig romlott szenátort, akihez a szálak vezetnek .

A hónap másik premierfilmje július 24-én 21 órától látható, Jack Reacher – Nincs visszaút címmel. Lee Child regényének filmadaptációjában hazaárulással vádolják és letartóztatják Susan Turner őrnagyot (Cobie Smulders), Jack Reacher (Tom Cruise) régi egységének vezetőjét. Hogy bebizonyítsa ártatlanságát, kiszabadítja őt a a börtönből. Hamarosan már a szökésben lévő páros élete a tét.

Tom Cruise a Jack Reacher: Nincs visszaút című filmben Forrás: UIP-Duna Film

A júliusi kínálatban szerepel még a Pixel, a Női szervek, a Válogatott gyilkosok és a Támadás a Fehér Ház ellen is - áll a csatorna közleményében.