Letartóztatták a vaginaműtétjét élőben közvetítő celebet

Neon Los Angeles Premiere Of "Gemini" - Arrivals GettyImageRank3 Gemini VERTICAL Looking At Camera USA California City Of Los Angeles Premiere PORTRAIT Photography Arts Culture and Entertainment Attending Celebrities Farrah Abraham PersonalitySubmit Neon
LOS ANGELES, CA - MARCH 15: Farrah Abraham attends the Neon Los Angeles premiere of 'Gemini' on March 15, 2018 in Los Angeles, California. JB Lacroix/ Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A pár realityben látott Farrah Abrahamet letartóztatták, miután verekedésbe keveredett egy hotel biztonsági őrével.
Vágólapra másolva!

A Tini mamik-ban feltűnt, majd például a Celebrity Big Brother-ben is látott Farrah Abrahamet letartóztatták a Beverly Hills Hotelnél, miután bántalmazta a neves szálloda biztonsági őrét.

Farrah Abraham Forrás: AFP/2018 Getty Images/Jean Baptiste Lacroix

A szemlátomást ittas Abraham szóváltásba keveredett pár szállóvendéggel a bárban, az őr ezután kérte meg, hogy távozzon – mire a hölgy arcon vágta, a férfi elmondása szerint a fülét is megragadta.

Az őrnek nem esett különösebb baja, így Abraham megúszta annyival, hogy letartóztatták, majd 500 dollár óvadék fejében szabadon is engedték, vádat nem emeltek.

Entrepreneur’s workin even at the pool @mcuban @kneilson333 ☀️☀️☀️#summer #beverlyhills #2018 #texas

Farrah Abraham (@farrah__abraham) által megosztott bejegyzés,

Abraham legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy az interneten élőben közvetítette a vaginaműtétjét, erről mi is beszámoltunk.