Kiderült, miért verte át a rajongókat Tücsi és vőlegénye

Tücsi
Vágólapra másolva!
A Tücsi néven ismert Aryee Claudia Dedei és Sofron István jól átverték a rajongóikat, most az is kiderült, hogy miért tették.
Vágólapra másolva!

A műsorvezető és jégkorongozó párja egy éve jegyesek, de eddig nem beszéltek arról, hogy mikor lesz az esküvő, és mint kiderült, ezért sok támadást kaptak. Tücsiék ezért posztoltak tegnap úgy, mintha összeházasodtak volna titokban, ezt fricskának szánták.

Aryee Claudia Dedei (@tucsiii) által megosztott bejegyzés,

"Ez a piros ruha nem a menyecske ruhám, és nem mentem titokban férjhez a Sofihoz. A tegnapi videónk pusztán egy fricska volt azok számára, akik kongatják a vészharangot és lesajnáló tekintetekkel, üzenetekkel bombáznak amiatt, mert nem lesz idén esküvőnk. Épp csak azt nem közlik (mert láthatóan gondolják), hogy akkor biztosan valami nagy baj lehet a kapcsolatunkkal. Egyáltalán nincs baj vele, sőt, nagyon szeretjük egymást.

Nálunk így alakult. Mi is vágytunk arra, hogy kimondhassuk a boldogító "igen"-t, de máshogy hozta az élet. Viszont a legnagyobb szeretetben készülünk a jövő évi lagzinkra, aminek már az időpontját is kitűztük. Ugyan több mint 365 napot kell még várni rá, de nem fogjuk kevésbé szeretni egymást 2019-ben sem. Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Szeretlek Muki!" - írta oldalán a műsorvezető.