Király Linda: A hízásomnak lelki oka is van

Király Linda ad interjút 2016 szeptember 13-án Király Linda ad interjút 2016 szeptember 13-án
Vágólapra másolva!
Király Lindát akkor ismerte meg a közönség, amikor mindössze 53 kiló volt, így sorra kapja a kérdéseket, hogy miért hízott meg, mikor fogy le, hogy érzi magát a súlyfeleslege miatt.
Vágólapra másolva!

"Az, hogy hogyan érzem magam a bőrömben, nem a súlyomtól függ. Volt olyan időszak, amikor bár vékonyabb voltam, mégsem voltam magabiztos. A hízásomnak a fizikai okokon túl, lelki oka is van:

karrierem elején sokszor úgy éreztem, hogy a külsőmre figyeltek, ahelyett, hogy a hangommal és a mondanivalómmal foglalkoztak volna. Ahogy a testem jelezte, hogy valami nem stimmel, úgy indultam el egy belső, önismereti úton, és azáltal, hogy megismertem önmagam, és kiteljesedtem, végre a hangomra kezdtek figyelni" - mondta a Lelkünk küzdelme a kilókkal elnevezésű rendezvényen a Blikk szerint.

▪️ L I N D A ▪️ (@lindakiraly) által megosztott bejegyzés,

Rengeteg, olykor szélsőséges fogyókúrás módszert kipróbált, szedett gyógyszereket, hetekig élt szigorú léböjt kúrán, de hosszú távon semmi nem hozott eredményt. "„Hiszek abban, hogy életmódváltás kell a fogyáshoz, emellett fontos az is, hogy orvosi segítséget kérjünk, ha szükséges, de a legfontosabb az, hogy rendben legyen a lelkünk. Úgy érzem, kezdek békében lenni magammal, emiatt a jelenlegi alakomra csupán átmeneti állapotként tekintek."