Észak-Koreában forgatott a Monty Python egykori tagja

Michael Palin Észak-Koreában
Vágólapra másolva!
A Monty Python egykori tagja, Michael Palin élete talán legkülönlegesebb útifilmjén dolgozik: Észak-Koreában forgatott, a 75. születésnapját is ott ünnepelte.
Vágólapra másolva!

Michael Palin nemrég bejárta Észak-Koreát, a Channel 5-nak forgatott egy útifilmet az országról. Kint töltötte a 75. születésnapját, és kint volt akkor is, amikor Kim Dzsongun a dél-koreai vezetővel, Mun Dzseinnel találkozott – az átlagemberek ezzel kapcsolatos reakcióit is felvette.

Palint a mindennapi élet érdekelte, de olyan helyekre is eljutott az országban, ahová külföldi forgatócsoport eddig nem, nem hiába szervezték hát két éven keresztül az utat.

Michael Palin Észak-Koreában Forrás: Channel 5

"Észak-Korea meglátogatása egy olyan lehetőség volt, amit nem tudtam visszautasítani, hisz az ország rengeteget szerepel a hírekben, a legtöbbünk számára mégis rejtély, hogy mi folyik ott. Elképesztően izgalmasnak tűnt keresztülutazni az országon, és kapni egy kis ízelítőt az ottani mindennapokból" – mondta.

Palin a nyolcvanas évek óta készít útifilmeket, olyan sorozatokban láthattuk, mint a 80 nap alatt a Föld körül Michael Palinnel, a Sarkig tárt világ, az Utazás a Csendes-óceán körül vagy A Himalája Michael Palinnel.