Folytatnák A szökést és a 24-et

A szökés - Prison Break
Vágólapra másolva!
A Fox vezetői A szökés és a 24 folytatásáról beszéltek, de 2019 őszénél hamarabb egyikre se számítsunk.
Vágólapra másolva!

A Fox mostanában három régi sorozatát is leporolta: közülük az X-akták-at végleg lezárta, A szökés-t és a 24-et viszont folytatná.

A két sorozat megújításáról a csatorna elnöke, Gary Newman és a vezérigazgató, Dana Walden beszélt, közölték, hogy mindkét projekten elkezdtek már dolgozni, de még nagyon az elején járnak a munkának, egyik újabb évad sem lesz része a 2018-2019-es tévés szezonnak.

A szökés - Prison Break Forrás: Fox

Walden azt mondta, A szökés esetében még csak az ötletelés zajlik, valószínű, hogy hónapok múlva tudnak csak újabb infókkal szolgálni a folytatásról.

A 24: Újratöltve nem igazán jött be a nézőknek, így a széria alkotói, Howard Gordon, Joel Surnow és Robert Cochran teljesen más vonalra terelnék a produkciót, de Walden erről sem árult el többet.

A 24: Újratöltve már nem jött be a nézőknek, újat találtak ki Forrás: Fox

A korábbi iparági információk szerint egy antologikus sorozaton dolgoznak, amelyhez a 24-ből csak a valós idejű történetmesélést vennék át: a következő etap például egy ügyvédnőről szólna, akinek 24 órája van arra, hogy leállítsa halálra ítélt védencének a kivégzését.