Tinderen szedte fel, zaklatta, majd 50 milliót fizetett a nőnek

Miami Beach Polo Event At W South Beach Hotel & Residences GettyImageRank2
MIAMI BEACH, FL - APRIL 26: (L-R) Thomas Ravenel and Rouge Apker attend Miami Beach Polo Event at W South Beach Hotel & Residences on April 26, 2013 in Miami Beach, Florida. Aaron Davidson/Getty Images for W South Beach Hotel & Residences/AFP
Vágólapra másolva!
Thomas Ravenel realitysztárt szexuális zaklatással vádolják, az állítólagos áldozat lánya mesélt arról, hogy az anyjának fizetett is a férfi azért, hogy hallgasson a történtekről.
Vágólapra másolva!

A Southern Charm című realitysorozatban látott Thomas Ravenel állítólag szexuálisan zaklatott egy Tinderen felszedett nőt 2015-ben.

Az esetről az állítólagos áldozat, Debbie Holloway Perkins lánya, Ashley Perkins számolt be, azt mesélte, hogy Ravenel az anyja arcához nyomta a péniszét, majd lefogta a kezeit, amíg az ujjaival a nő vaginájában és ánuszában nyúlkált.

Thomas Ravenel és Rouge Apker modell 2013-ban Forrás: AFP/2013 Getty Images/Aaron Davidson

Perkins ugyan nem volt tanúja az esetnek, szerinte azonban az édesanyja nagyon meggyőzően adta elő a sztorit, és a csuklóján is voltak sérülésnyomok, amelyeket le is fotózott.

Ravenel állítólag meg is állapodott az áldozatával, 200 ezer dollárt (50 millió forintot) fizetett neki a hallgatásáért cserébe – így rendőrségi nyomozás nem is folyik az ügyben, a Southern Charm-ot adó Bravo TV viszont vizsgálatot indított a lány vallomása nyomán, elképzelhető, hogy Ravenelt nem sokáig láthatjuk már a műsorban.