Micsoda? Ezzel az emberrel kell csókolóznom?

DailyMail.com & DailyMailTV Holiday Party With Flo Rida - Carpet GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment
NEW YORK, NY - DECEMBER 06: Lindsay Lohan (L) and Dina Lohan attend DailyMail.com & DailyMailTV Holiday Party with Flo Rida on December 6, 2017 at The Magic Hour in New York City. Slaven Vlasic/Getty Images for Daily Mail/AFP
Vágólapra másolva!
A színészek között gyakori a színpadi csók, romantikus filmekben, sorozatokban viszont az is megesik, hogy olyanoknak kell csókolózniuk, akik a valóságban ki nem állhatják egymást. Nem egy színész utasított már vissza egy csókjelenetet a másik szájszagára, fertőzésveszélyre vagy épp vallási okra hivatkozva – ami után néhányuk el is bukta a szerepet. Lássuk, kiket volt nehéz vagy lehetetlen csókra bírni a sztárvilágból!
Vágólapra másolva!

Neal McDonough

Az elit alakulat egyik sztárja mindössze három napot töltött a Scoundrels című sorozat forgatásán: miután vallási és erkölcsi nézeteire hivatkozva visszautasított egy Virginia Madsennel közös romantikus jelenetet, a JAG – Becsületbeli ügyek sztárja, David James Elliott vette át a szerepét.

Neal McDonough csak a feleségével csókolózik Forrás: AFP/2015 Getty Images/Tommaso Boddi

McDonough már a Született feleségek esetében is szerződésben kötötte ki, hogy nem bújik ágyba a feleségét játszó Nicollette Sheridannel, ő csakis az igazi feleségével teszi ezt meg. „Megölni embereket a vásznon? Azt lehet tettetni, nem valóságos. Ha viszont egy ágyban vagy egy nővel, az valahogy valóságos. Nem szeretem az ilyet, főleg mióta gyerekeim vannak. Nem szeretném, ha azt kérdezgetnék, hogy mit csinálok azzal a nővel" – mondta az eset után.

Lapozzon, minden oldalon új sztorival folytatjuk!