Megszállott nőcsábász kavar a Duna TV-n

egynyári kaland
Vágólapra másolva!
Május 26-án érkezik az Egynyári kaland újabb hat epizódból álló harmadik évada - jelentette be az MTVA Hévízen, a sorozat forgatásának egyik új helyszínén.
Vágólapra másolva!

A harmadik évad története egy újabb nyár alatt játszódik, azonban az események fő helyszíne ezúttal nem a Balaton környéke, hanem Budapest lesz.

Zsófi (Schmidt Sára) gyakornokként kezd dolgozni egy építész stúdióban, Bence (Rubóczki Márkó) továbbra is a vendéglátóiparban próbál boldogulni, Levi (Király Dani) magánéleti válságban van, Luca (Walters Lili) pedig készen áll rá, hogy meghódítsa a fővárost. A társaság életét felforgatja a hír, hogy barátjuk, Gábor (Héricz Patrik) az esküvőjét tervezi.

Forrás: MTVA

A cselekmény ezúttal is a szerelmek, a barátságok, a szórakozás és a nyári munka körül szövődik. A romantikus szálak mellett tovább bonyolódnak a családi kapcsolatok, és a humor szintén fontos eleme marad a sorozatnak - mesélte a sorozat vezető írója és vezető rendezője, Zomborácz Virág, aki hozzátette, hogy harmadik éve minden napját a produkció tölti ki.

Forrás: Piti Marcell

Újabb szereplők csatlakoztak

A már ismert főszereplők mellé újak csatlakoztak. Piti Emőke Enikőt, a szexi, minden szabályra fittyet hányó asszisztenst formálja meg; a lányokat megszállottan hajszoló, de az érzelmektől rettegő Ákos megszemélyesítője Fehér Balázs Benő; Szalay Bence pedig Zsófijóképű, ambiciózus, hipszter kollégáját, Dávidot játssza.

Forrás: MTVA

Az új szériában Járai Máté, Mészáros Máté, Pelsőczy Réka, Bajor Lili, Kiss Diána Magdolna, Gazsó György, Nagypál Gábor, Mihályfi Balázs és visszatérő szereplőként Bánovits Vivianne is látható lesz.

A harmadik évad írócsapata Szabó Borbálával és Bárány Mártonnal bővült, vezető írója és vezető rendezője Zomborácz Virág, társrendezője Akar Péter, producerei Kálomista Gábor és Helmeczy Dorottya.

Forrás: MTVA

A stáb tavaly nyáron forgatott Hévízen is, ahol a sajtótájékoztatón a várost Papp Gábor képviselte. Mint mondta, örömmel adtak helyet a forgatásnak, azzal a nem titkolt céllal, hogy a várost, mint turisztikai nevezetességet, a sorozat segítségével is meg tudják mutatni a hazai közönségnek.

Forrás: Piti Marcell

Az Egynyári kaland újabb hat epizódból álló évada május 26-tól, heti rendszerességgel, szombat esténként 19.30-tól lesz látható a Duna Televízión.