Jól megpakolják sztárokkal az Agymenők évadzáróját

Sheldon és Amy az Agymenőkben
Vágólapra másolva!
Több neves vendégszereplő is megjelenik az Agymenők jelenlegi évadjának fináléjában, többek között Mark Hamill és Kathy Bates is beugrik Sheldonék esküvőjére.
Vágólapra másolva!

Az Agymenők mostani, tizenegyedik szezonjának fináléjában kerül sor Sheldon és Amy esküvőjére, ahová elég színes násznépet sikerült összeterelni.

Természetesen ott lesz Sheldon családja, azt pedig már korábban lehetett tudni, hogy eddig nem látott bátyját a Sliders egykori hőse, Jerry O'Connell fogja játszani. Az örömanyaként Laurie Metcalfot, a vőlegény lánytestvéreként Courtney Henggelert láthatjuk, és természetesen a főszereplő régi barátja, Wil Wheaton is beugrik.

Sheldon és Amy összeházasodnak az évad végén Forrás: CBS

A násznéphez frissen csatlakozott az igazi Luke Skywalker, Mark Hamill, valamint Kathy Bates, aki pedig az alkotó, Chuck Lorre kevésbé sikeres sorozatának, a Disjointed-nak volt a főszereplője legutóbb. Arról egyelőre nincs hír, hogy a történetben mi lesz a szerepük, milyen minőségben vesznek részt az esküvőn – legkésőbb május 10-én azonban ez is kiderül, akkor zárják az évadot.