Születésnapot ünnepelt az Éjjel-nappal Budapest

Éjjel-nappal Budapest
Vágólapra másolva!
Az Éjjel-nappal Budapest 2013-ban indult, 2018. április 16-án már az 1248. epizódot láthatták a nézők.
Vágólapra másolva!

A történet úgy indult, hogy 10 fiatal összeköltözött egy budapesti albérletben, ma már viszont tizenkilenc főszereplője van, és naponta három különböző helyszínen forgat az Éjjel-nappal Budapest. Az alapfőszereplők közül már csak hárman maradtak, Joe, Lali és Gábor.

Forrás: ZaNKo/Zanko

„Szeretnénk köszönetet mondani a nézőknek és a rajongóknak, hogy 5 éve folyamatosan kitartanak mellettünk. Amikor elkezdtük, akkor nem igazán tudtuk, hogy mire vállalkozunk, de éreztük, hogy valami nagyszerű, új dolognak lehetünk a részesei. Akkor, ha valaki azt mondja, hogy 5 évig képernyőn leszünk, nevetve aláírtuk volna, de olyan gyorsan eltelt ez az időszak, hogy szinte észre sem vettük, így jó pár év még biztosan bennünk van"- mondta Joe.

"A legjobb dolog az életemben az Éjjel-nappal Budapest, remélem örökké tart. Imádom, hogy sok ezer ember követi figyelemmel az életünket és sok ezer embert szórakoztatunk esténként"- tette hozzá Lali.

"Már csak hárman vagyunk azok közül, akikkel indult a sorozat, az 5 év alatt sok ember volt mellettünk, sok embert megismertünk és meg is szerettünk, remélem minket is néhányan" - mondta Gábor.