Sztárok, akik pillanatok alatt kinyírták a karrierjüket

Gavin Rossdale, Sublime, One Republic, The Kooks, Estelle & Tila Tequila Visit SiriusXM Celebrities MUSIC GettyImageRank3
NEW YORK, NY - JULY 27: Television personality Tila Tequila visits SiriusXM Studio on July 27, 2011 in New York City. Cindy Ord/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Néha elég egy rossz beszólás is, hogy az ember karrierje végleg tönkremenjen, ez pedig fokozottan igaz a hírességekre, akik nagy nyilvánosság előtt osztják meg a gondolataikat. Az egyik első internetes sztár egy Hitlerrel szimpatizáló bejegyzéssel érte el, hogy ma már senki se emlékezzen rá, más egy öngyilkos holttestét mutogatta, de olyanok is akadtak, akik börtönbe kerültek a rosszul elsült videójuk miatt.
Vágólapra másolva!

Nemrég írtunk arról, hogy jó ötletekkel, jópofa videókkal milyen elképesztő összegeket lehet keresni a YouTube-on, megvan azonban az árnyoldala is annak, ha az embert milliók követik az interneten. Néha elég egy rossz mondat, hogy felzúduljon a nép, a jelenlegi legmenőbb YouTuber, PewDiePie például egy zsíros Disney-szerződéstől is elesett antiszemita viccei miatt, de neki azért így is elég masszív rajongótábora maradt. Mások csináltak már nagyobb hülyeséget is, amivel szinte másodpercek alatt kinyírták a netes karrierjüket – közülük mutatunk most be párat.

Logan Paul

Logan Paul a durva videóban Forrás: Independent

A legfrissebb eset a 21 éves vloggeré, aki tavaly év végén egy öngyilkos fiatal fáról lógó holttestét mutatta meg videón, amikor ellátogatott egy rossz hírű japán erdőbe. Paul aztán hiába magyarázkodott, hogy ő csak a mentális problémákra szerette volna felhívni a figyelmet, pár nappal később már döglött patkányokra lövöldözött sokkoló pisztollyal, persze emiatt meg az állatvédők estek neki. A lobbijuk hatásos volt, a YouTube egyelőre zárolta a srác reklámbevételét, amihez a csatornán keresztül jutott volna.

Lapozzon, minden oldalon bemutatunk egy internetes sztárt, aki sokat bukott egy rossz döntéssel!