Új sorozat rajtol Jerry O'Connell főszereplésével

McDonald's Presents The Game Awards After Party GettyImageRank1 Arts Culture and Entertainment Celebrities topics topix bestof toppics toppix
Jerry O'Connell 2017 decemberében
Vágólapra másolva!
Április 15-én világpremierként debütál az AXN legújabb saját gyártású sorozata a Carter, Jerry O'Connell főszereplésével.
Vágólapra másolva!

A sorozat középpontjában Amerika első számú detektívsorozatának sztárja, Harley Carter áll, akit Jerry O'Connell alakít. A története meseszerű, a kisvárosi srác a nagyvárosban próbál szerencsét, ahol beteljesedik az amerikai álom, igazi sztár lesz. Fényűző partik, hírnév és persze az álomnő sem marad el. A lélekben mindig is kisvárosi Carter számára azonban mindez egy nyilvános hollywoodi idegösszeroppanáshoz vezet.

Forrás: AFP/2017 Getty Images/Randy Shropshire

A történet szerint Carter visszatér szülővárosába, ahol gyermekkori barátja, Sam városi nyomozóként végzi csöppet sem unalmas munkáját. Amikor Sam segítséget kér Cartertől egy bűneset felgöngyölítésében, az egykori hollywoodi sztár úgy dönt, tévés tapasztalatait és személyes sármját felhasználva itt az ideje, hogy azt csinálja, amiben a legjobb. Beleveti magát a helyi esetek felderítésébe, köztük édesanyja 25 évvel ezelőtti eltűnésének rejtélyébe - áll a csatorna közleményében.

„Egy kicsit vissza kell vennie, tényleg jók a szándékai, de hajlamos arra, hogy mindig elrontsa a dolgokat. Szerencsére a haverja, Dave, akit Kristian Bruun alakít és a másik haverja, Samantha, akit Sydney Poitier formáz meg, ott vannak, hogy kihúzzák a pácból. Minden olyan igényt kielégít, amire a nemzetközi közönség kíváncsi. Mi pedig nagyon jól szórakoztunk a készítése közben" - mondta Jerry O'Connell.

A sorozat minden epizódja önálló történetet mesél el, amelyhez egy titokzatos bűnügy kapcsolódik.