George Clooney-val háborúzik az egykori Doktor House

Horizontal
Actor Hugh Laurie attends The 2016 Hulu TCA Summer Press Tour in Beverly Hills, California, on August 5, 2016. / AFP PHOTO / VALERIE MACON
Vágólapra másolva!
Alakul George Clooney verziója A 22-es csapdájá-ból, a Doktor House egykori címszereplője, Hugh Laurie is csatlakozott a projekthez.
Vágólapra másolva!

Hugh Laurie is benne lesz A 22-es csapdája hatrészes sorozatváltozatában, amelyet George Clooney és régi szerzőtársa, Grant Heslov készít a Hulunak.

Doktor House egykori megformálója itt De Coverley őrnagyot fogja játszani, akinek olyan tekintélye van, és annyira elkülönül a többiektől, hogy senki nem meri megkérdezni a keresztnevét.

Hugh Laurie Forrás: AFP/Valerie Macon

Laurie-t újabban az Éjszakai szolgálat-ban és a Dr. Chance-ben láthattuk, most Christopher Abbotthoz és a színészként is közreműködő George Clooney-hoz csatlakozott: előbbi játssza a főszereplő Yossariant, utóbbi pedig Catchcart ezredest.

A 22-es csapdája Joseph Heller világhírű háborús regényben egy olyan szituáció, amiből nem lehet győztesen kikerülni: az embernek őrültnek kell lennie, hogy nap mint nap felszálljon a bombázógépével, de ha az elmeállapotára hivatkozva kéri a leszerelését, az már azt jelenti, hogy egészséges.